VERHUUR CURSUSRUIMTE EN PAARDENSTALLING

TERUG CONTACT

 

Verhuur cursusruimte
Op onze lokatie kunt u gebruik maken van cursusaccomodatie: een instructieruimte (voorzien van beamer, projectiescherm, whiteboard, flap-over en keuken) en een grote workshopruimte. Deze accomodatie kunt u huren met of zonder trainer(s) en met of zonder algehele verzorging.

Overnachten met je eigen paard
De omgeving van Witteveen biedt zeer mooie uitrij-mogelijkheden: het Witteveense bos, de Mepperdennen en de hei van Orvelte zijn vlakbij. Je kunt zelfstandig ritten maken, maar je kunt ook een route meekrijgen of een begeleide rit maken. Als je terugkomt en de paarden staan verzorgd op stal of in de wei, dan kun je bijkomen in een mooie gastenkamer met eigen badkamer en keuken. De verzorging van mens en dier kun je zelf organiseren of je kunt het laten regelen tegen meerprijs.

In overleg is het mogelijk om iemand mee te brengen die geen eigen paard heeft. Deze persoon kan dan gebruik maken van onze paarden met begeleiding. Ook onervaren mensen kunnen op deze manier genieten van een buitenrit in het mooie landelijke Drenthe. Onze lokatie leent zich ook uitstekend als "tussenstop" voor een trektocht.

Voor prijzen en meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.