COACHING, de 360 graden scan

TERUG CONTACT

 

FILMPJES     REACTIES VAN KLANTEN         TARIEVEN

Nulmeting
Je bent als mens voortdurend in ontwikkeling. Een deel van je gedrag is aangeboren en een deel is aangeleerd. Je gedrag kan heel positief zijn, maar je kunt ook gedrag ontwikkelen dat je in de weg gaat zitten. Dat gedrag is ooit functioneel geweest, maar nu helpt het je niet meer.

We  kijken naar jouw kwaliteiten. We zoeken uit of je je kwaliteiten nog inzet op de goede manier. Doorgeschoten kwaliteiten worden valkuilen voor jezelf en irritaties voor anderen.

Het programma
Natuurlijk Paardleiden biedt een unieke 360 graden training aan. Je maakt kennis met verschillende theorieën zoals Human Dynamics, de kernkwadrant, het talentenspel, Meyers/Briggs, de Johari-window, de leerfasen van Maslow... Voorkennis is niet nodig. Je krijgt heldere uitleg over ieder onderdeel met praktische opdrachten. In gesprek met eventuele andere deelnemers en de coach zoek je uit welke uitkomsten op jou van toepassing zijn. Je legt ze naast je eigen ontwikkelingsvraag OF we formuleren met de opgedane kennis jouw ontwikkelingsvraag.

In gesprek met de coach bespreek je wat jij geleerd hebt tijdens de training. Je krijgt persoonlijke adviezen mee om het geleerde in de praktijk te brengen. Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan een latere coachingssessie met de paarden je nog verder helpen.

Groep of individueel
De workshop kan individueel gevolgd worden of in groepen. De kosten per persoon zijn 99 euro inclusief BTW, koffie/thee en lesmaterialen. Voor 1 persoon is er één dagdeel, voor 2 tot 4 personen twee dagdelen en voor grotere groepen drie dagdelen.

Over mij
Sinds 1995 ben ik als docent en mentor werkzaam in het voortgezet onderwijs. Daar heb ik o.a. te maken met persoonlijke ontwikkeling, groepsvorming, omgaan met weerstand, omgaan met angst en leer- en ontwikkelingsproblemen.

In 2008 ben ik naar Drenthe verhuisd om naast mijn baan in het VO een eigen bedrijf te starten: Natuurlijk Paardleiden. Ik wil daarmee laten zien dat je paarden kunt inzetten ten behoeve van mensen zonder dat het paardenwelzijn geschaadt hoeft te worden. Dat is gelukt! Ik geef nu paardrijlessen aan kinderen en ik coach volwassenen met paarden.

Ik ben Human Dynamics coach en psychologe in opleiding. Mijn focus: bestuderen van gedrag van mens en dier ten behoeve van opvoeding en persoonlijke ontwikkeling.